perkhidmatan.com

5 Dewan Kahwin Di Selangor

5 Dewan Kahwin Di Selangor

Terlalu banyak pilihan Dewan Kahwin Di Selangor ini juga mampu memeningkan pasangan pengantin. Semuanya nampak cantik sahaja. Nak survey semua dewan berdekatan dengan anda rasa macam tidak mampu sahaja?

Jangan risau kerana kami menyenaraikan lima dewan perkahwinan di Shah Alam yang kami sangat suka akan dekorasi mereka. Semuanya ada keistimewaan mereka.

 

Dewan Kahwin RizqHana Gallery

Dewan kahwin ini menawarkan pakej kahwin serendah RM7000 sahaja untuk 200pax. Dengan dewan, pelamin dan katering mereka uruskan, anda boleh mengadakan majlis yang tampil mewah tapi masih dalam budget.

Jika nak untuk 500pax pula, mereka menawarkan harga RM 12,300 sahaja. Semua dekorasi siap digubah mereka. Anda cuma perlu datang dan tegur tetamu sahaja. Lokasi strategik juga membuatkan tetamu senang nak cari dewan nanti.

Pakej yang ditawarkan di sini adalah pakej ekonomi, pakej kahwin lengkap dan juga sewa dewan. Di sini chandelier sebesar 2 meter pun ada tau.

Instagram: @rizqhana

 

Bizmilla Wedding Centre, One City, Subang

Bizmilla Wedding Centre, One City, Subang merupakan salah sebuah daripada dewan di bawah organisasi BIZMILLA. Menjadi pemilik beberapa cawangan dewan perkahwinan ini, BIZMILLA menjamin majlis yang gemilang bagi anda.

Disini ada enam jenis dewan berlainan untuk anda pilih. Ia adalah City Hall, Garden Hall, Wedding Hall, Grand Ballroom,Grand Palace dan juga Royal Ballroom. Semuanya mempunyai konsep tersendiri, jadi anda bolehlah survey dahulu yang mana anda berminat.

Pakej dome serta pelbagai perkhidmatan tambahan boleh anda jumpai di sini untuk meringankan lagi stress mencari vendor lain untuk majlis anda.

Instagram: @bizmillahcityhall

 

Dewan Bunga Sakura Bukit Jelutong

Klassique Touch menyediakan Dewan Bunga Sakura Bukit Jelutong untuk memastikan anda mempunyai memori mejlis perkahwinan yang indah. Selain daripada pakej perkahwinan, mereka juga menyediakan pelbagai pilihan untuk pelamin anda.

Terdapat pelbagai pilihan pelamin yang disediakan oleh Klassique Touch agar boleh melengkapkan pakej perkahwinan anda. Dekorasi yang simple dan pleasing memang menjadi pilihan pengantin zaman sekarang.

Facebook: DSakura Hall

 

Puri Buana Garden Wedding

Puri Buana Garden Wedding ini adalah hak milik RISDA Semaian & Landskap Sdn Bhd. Bukan sahaja sewaan dewan pakej lengkap perkahwinan pun boleh anda pilih dari sini. Dengan berkonsepkan taman, pakej yang ditawarkan adalah empat iaitu, bronze, silver, gold dan platinum.

Dengan harga serendah RM21.00/pax, anda boleh dapat pelbagai kemudahan seperti katerer, pelamin 11 design serta pilihan, emcee serta DJ. Susunan dewan ini memang aman serta rasa jauh sahaja dari kesesakan bandaraya.

Facebook: Puri Buana Garden Wedding

 

Dewan Kahwin Di Selangor Mazmida

Dewan Mazmida memberikan khidmat nasihat serta pandangan secara percuma sahaja untuk bakal pengantin yang masih lagi dalam kecelaruan. Bagi pengantin di luar sana yang masih mencari venue serta catering untuk majlis anda, lokasi ini menyediakan perkhidmatan yang betul-betul akan menepati citarasa anda.

Memandangkan mereka menyediakan katering mereka yang tersendiri, makanan katering tidak perlu ditanya lagi lazat atau tidak. Memang sedap tersangat. Memang rasa nak tambah-tambah je banyak kali.

Facebook: Dewan Mazmida

 

 

Katering Dewan Perkahwinan – ASIANA WEDDING CENTRE

Katering Dewan Perkahwinan

Katering Dewan Perkahwinan

Pakej Katering Dewan Perkahwinan serba mewah dengan harga yang berpatutan. Asiana Wedding Centre menyediakan khidmat katering dewan dan perancang bagi majlis perkahwinan, majlis korporat/VIP/VVIP, mesyuarat dan sambutan perayaan.

  • Setiap dewan kami boleh memuatkan lebih 1000 kapasiti tetamu dan menyediakan pakej lengkap dari pelamin, perkakasan majlis, busana pengantin, solekan, perkhidmatan Deejay dan P.A system dan lain-lain.
  • ASIANA WEDDING CENTRE sedia menguruskan majlis berskala kecil dan besar yang melibatkan konsep penyelarasan dari segi aspek teknikal, perancangan, aturcara majlis dan aktiviti tertentu yang anda inginkan.
  • ASIANA WEDDING CENTRE juga menyediakan perkhidmatan makanan bermasak Islam bagi badan-badan kerajaan/swasta berdasarkan kepada tender/kontrak atas permintaan pelanggan.

Katering Dewan Perkahwinan Asiana Wedding Centre telah berkembang dengan membuka ruang dewan bagi majlis-majlis perkahwinan dan majlis korporat yang boleh menempatkan lebih seribu kapasiti di setiap dewan di sekitar Selangor khususnya Lembah Klang.

Layari https://asianaweddingcentre.com/ untuk maklumat lanjut.

Perkhidmatan lain yang popular

Daeng Travel Travel Sabah Pakej Percutian Kundasang

Travel Sabah Pakej Percutian Kundasang No.1, Kota Kinabalu & Pulau

Travel Sabah Pakej Percutian Kundasang, Kota Kinabalu & Pulau menarik di seluruh Sabah. Daeng Travel adalah anak syarikat...
full-time Freelance Web Designer based in Shah Alam,

Malaysia Freelance Web Designer – Pereka Laman Web Profesional Di Malaysia

Malaysia Freelance Web Designer – Pereka Laman Web Profesional Di Malaysia Layari Laman Web https://fidodesign.net/ unt...
Kipas Gergasi Malaysia - Giant Fan Supply Malaysia

Kipas Gergasi Malaysia – Giant Fan Supply Malaysia

Kipas Gergasi Malaysia – Giant Fan Supply Malaysia Giant Fan: HVLS Fan Specialist in Malaysia, Suria Giant HVLS Fan Is ...