perkhidmatan.com

Servis Air Cond Kereta – ACS Car Service

Servis Air Cond Kereta – ACS Car Service

Perkara yang sangat penting sebelum anda repair aircond kereta anda. Sistem aircond kereta anda bekerja dalam keadaan yang sangat panas dan sangat tinggi tekanannya. Dan untuk pengetahuan anda terdapat minyak berada di dalam compressor aircond kereta anda yang bertugas sebagai pelincir.

RISIKO COMPRESSOR AIRCOND KERETA ANDA ROSAK ADALAH TINGGI BILA TIADA SERVIS SISTEM AIRCOND DILAKUKAN.

Minyak compressor aircond tersebut perlulah ditukar atau di servis agar aircond kereta anda kekal sejuk lancar tahan lama dan tidak mudah untuk rosak. Jika tidak kos untuk baiki aircond kereta anda menelan belanja yang besar. Servis aircond kereta amat disarankan sebelum masalah besar berlaku.

MINYAK COMPRESSOR AIRCOND KERETA ANDA. DENSO ND-OIL 8.

Jadi risiko untuk Air Cond Kereta rosak dan panas akan menjadi rendah dan anda tak perlu lalui situasi sistem aircond kereta anda rosak teruk hingga terpaksa berbelanja besar untuk repair aircond kereta anda.

Lakukan servis aircond kereta anda secara berkala iaitu setiap 30,000km atau setahun sekali supaya aircond kereta anda sentiasa sejuk walaupun berada di bawah panas tengahari yang sangat panas.

Ketahuilah apabila aircond kereta anda panas, hati anda akan turut panas. Selesaikan masalah aircond kereta anda sekarang!

Air Cond Kereta
TUKAR MINYAK COMPRESSOR MENGGUNAKAN MACHINE FLUSHING YANG CANGGIH.

SELESAIKAN MASALAH AIRCOND KERETA TAK SEJUK TU DULU…

Periksa dan kenalpasti dulu apakah masalah yang sedang berlaku. Selesaikan masalah tersebut dan selepas itu lakukan servis flushing.

WAKTU BILA SERVIS AIRCOND KERETA?

Lakukan servis aircond kereta anda secara berkala iaitu setiap 30,000km atau setahun sekali supaya aircond kereta anda sentiasa sejuk walaupun berada di bawah panas tengahari yang sangat panas.

Ketahuilah apabila Air Cond Kereta anda panas, hati anda akan turut panas. Selesaikan masalah aircond kereta anda sekarang!

 

Layari https://acscarservice.my/ untuk maklumat lanjut

Perkhidmatan lain yang popular

ZAHAFIZ TRAVEL

ZAHAFIZ TRAVEL & TOURS – Pakej Haji & Umrah Malaysia No.1

Jemaah Mabrur, Zahafiz Unggul Zahafiz Travel & Tours ingin mengajak anda semua untuk menikmati ibadah dan pengalaman Haji...
Syarikat Umrah Terbaik

Syarikat Umrah Terbaik – 6 Senarai Menarik!

Syarikat Umrah Terbaik: Memilih Pilihan yang Optimum untuk Perjalanan Suci Anda Mengadakan ibadah Umrah adalah impian bagi se...
Kereta Sewa Murah Bangi

Kereta Sewa Murah Bangi No 1

Kereta Sewa Murah Bangi Kereta Sewa Murah Bangi Kereta Sewa Murah Bangi Menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa Murah di sekitar...