perkhidmatan.com

Printing Signboard Selangor – Fast2Print (One Stop Printing Center Bangi)

Printing Signboard Selangor – Fast2Print (One Stop Printing Center Bangi)

Printing Signboard Selangor

Anda dah jumpa!
Khidmat pencetakan berkualiti dan terbaik untuk jenama anda.
Syarikat pencetakan terbaik di Selangor.

Signage Signboard Selangor – FAST2PRINT SDN BHD adalah sebuah syarikat bumiputera sepenuhnya yang berdaftar di bawah Akta Syarikat yang mula beroperasi pada tahun 2014. Pada mulanya, perniagaan ini mula bertapak di Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Kebangsaan Malaysia yang menjalankan perniagaan digital printing sahaja dan masih beroperasi sehingga kini. Ianya lebih memfokuskan kepada pelajar sahaja.

Dengan usaha dan ketekalan, syarikat ini telah berkembang lebih maju lagi yang mana pada tahun 2017 perniagaan ini telah membuka cawangan kedua yang lebih memfokuskan kepada percetakan large format seperti banner, banting, poster, sticker dan sebagainya. Penubuhan cawangan kedua ini sedikit sebanyak telah membuka satu kemudahan kepada pelajar-pelajar di Universiti Kebangsaan Malaysia untuk mengunakan perkhidmatan FAST2PRINT.

Printing Signboard Selangor

Printing Signboard Selangor

Signage Signboard Selangor

Pada masa ini, syarikat juga telah mula mengembangkan segmentasi pelanggan yang pada mulanya hanya memfokuskan kepada pelajar sahaja tetapi kini terdiri daripada orang awam, kakitangan kerajaan dan swasta, dan ahli perniagaan.

Pada JUN 2018, atas permintaan yang semakin tinggi dan sambutan yang hangat dan atas sebab kekangan ruang yang tidak dapat memenuhi tempahan pelanggan, Syarikat telah mengembangkan perniagaan dengan membuka cawangan ketiga yang lebih memfokuskan kepada menjalankan kerja-kerja pembuatan dan percetakan (Production Area) dan Pejabat Urusan di Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.

Layari laman web rasmi di: https://fast2print.com.my/

Perkhidmatan lain yang popular

Malaysia Freelance Web Designer – Pereka Laman Web Profesional Di Malaysia

Malaysia Freelance Web Designer – Pereka Laman Web Profesional Di Malaysia Layari Laman Web https://fidodesign.net/ ...

Printing Signboard Selangor – Fast2Print (One Stop Printing Center Bangi)

Printing Signboard Selangor Anda dah jumpa! Khidmat pencetakan berkualiti dan terbaik untuk jenama anda. Syarikat pencetak...

Tapak Perkemahan menarik di Terengganu – Cosmic Campers

Tapak Perkemahan menarik di Terengganu ada di Marang, Terengganu Malaysia. Di sini, anda akan dapat merasakan keindahan da...